Met wie

Met wie

Paul Bos
www.mijnfort.nl

Studio Kessler
www.studiokessler.com

Merlijn Twaalfhoven
www.merlijntwaalfhoven.com

Circus Engelbregt
www.circusengelbregt.nl

Saar Francken
www.saarfrancken.nl

Peter Rombouts
www.dance-dialogue.com

Frivista
www.frivista.com

Bernice Thijm
www.justb.agency

Ariane van Heijningen
www.denkplaats.nl

Esther van der Ham
www.discoveru.nl

Turnclub
www.turnclub.nl

The Curiosophy Collective (!)
www.thecuriosophycollective.com


“Met Suzanne samenwerken is een feestje! Een heldere analytische blik gekoppeld aan sensitiviteit en positieve energie. Suzanne is een netwerker, verbinder, samenwerker en inspirator met een grote passie voor kunst en cultuur. Ze staat in het nu maar altijd met een oog gericht op ‘de stip aan de horizon’, Met haar ondernemende geest ziet ze kansen en maakt ze verbindingen. Ze heeft als voorzitter van de Federatie van Werkgevers in de Cultuur (FC) de brancheverenigingen nieuwe horizonten laten zien. Ik heb in de periode dat ik met haar samenwerkte in het bestuur van de FC veel van haar geleerd. Als je iemand zoekt die kan helpen de juiste richting te vinden, ben je bij haar aan het juiste adres!

Yolande Melsert, Director at Nederlandse Associatatie voor Podiumkunsten (NAPK)


“Suzanne works magic with groups of people to orchestrate meaningful and beautiful dialogues. She is very dedicated to details, keeps her promises, dares to share her doubts and is full of dedication to her strong values.”

Merlijn Twaalfhoven, Directeur Music for all senses


“When Suzanne enters the room it lights up and people are excited for what she will bring to the table. Suzanne can see the bigger picture and knows how to seize opportunities. She is a great networker and able to trust the ones managing the organisation, if she can completely believe in what you stand for. This requires a certain level of trust and transparency, something she knows very well how to create and facilitate for. All in one it was very inspiring and a valuable learning experience to work together!

Karin Muller – Chief Operations Officer (COO) Ashoka


“Suzanne is een inspirerende facilitator en inspirator met een vanzelfsprekende focus op dialoog. Door haar ervaring en charme kan zij op alle niveaus de juiste snaar raken om in de steeds sneller veranderende wereld mensen en processen bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Het samenwerken met Suzanne tijdens de directieraad van Achmea was een feest!”

Martijn Kessler, Owner at Studio Kessler/ Companymap


“Ik heb Suzanne leren kennen bij de totstandkoming van het programma van minister Bussemaker ‘The Art of Impact’. Suzanne viel me op door haar enorme persoonlijkheid: ze is professioneel, een goede luisteraar en kan erg goed en snel tot de essentie komen. Vanwege deze kwaliteiten heb ik haar gevraagd om strategisch advies voor onze start up.”

Suzette de Ferrante, Consultant at Dux International


“Suzanne is een charismatische en sensitieve vrouw, met een sterk ontwikkeld vermogen om mensen en organisatie aan elkaar te verbinden… Ik vind haar een originele denker, iemand die vernieuwend is en voor de troepen uitgaat. Ze is tevens oprecht geïnteresseerd in de ontwikkeling van mensen en organisaties en neemt geen genoegen met oppervlakkigheid of de gemakkelijkste weg.”

Mieke van der Linden, Directeur-bestuurder Wasko


“Ik heb met Suzanne samengewerkt gedurende haar periode bij Pier K, waar ze van 2008 tot 2012 Pier K door een inhoudelijke en organisatorische transitie loodste… Zij deed dit op een geweldig inspirerende, charismatische en krachtige manier…Inhoudelijk sterk, wetend wat ze wil en hoe ze daar wil komen, met humor en met een power die anderen in beweging brengt.”

Frans Funnekotter, Directeur-bestuurder Hart


“Suzanne heeft voor mij de mogelijkheid gecreëerd om me te ontwikkelen… Het is de opstap geweest naar veel mooie inzichten over mezelf en positieve veranderingen in mijn leven de afgelopen 2,5 jaar.”

Ellen Husmann, Coach Corinor BV