Wat

whatido-Slide
wat_aa245964
Whatido-Slide2
Whatido-Slide3
Whatido-Slide4
foto2
Whatido-Slide6
Whatido-Slide7
whatido
foto1

Wat ik doe

Individuele/ team coaching

Heb je als leider of toezichthouder een persoonlijke vraag, waarvan je weet dat het nodig is tot de kern te komen? Kun je als management team, bestuur of raad van commissarissen begeleiding gebruiken bij een gevoelige kwestie. Ik loop graag met je mee om vanuit constructieve nieuwsgierigheid een veilig onderzoek in te richten, waarin je eigen wijsheid en potentieel gericht wordt aangesproken. Samen beginnen we met het zoeken naar de vraag achter de vraag. We doorlopen een oordeelloos onderzoeksproces met als uitkomst; nieuwe inzichten en helder perspectief voor de volgende stap(pen). Voor referenties, zie for whom.

Strategische begeleiding

Loop je als raad van commissarissen of bestuur tegen een complex, strategisch vraagstuk aan dat het hart van je organisatie raakt? Ik begeleid jullie graag naar een gedragen besluit of nieuw perspectief. Ik ontwerp een proces op maat, waarin jullie in een onderzoekend proces werken aan het ontrafelen van de vraag. Hierbij behoud ik me het recht voor ‘unusual suspects’ – zoals kunstenaars of filosofen – een plek te geven in het proces. Mijn werk zit erop zodra jullie een nieuwe, gedragen richting hebben geformuleerd voor de organisatie als geheel en alle betrokken weten hoe zij dit tot uitvoering kunnen brengen. Voor referenties, zie for whom.

Proces ontwerp

Zoek je een inspirerende vorm voor een proces met je medewerkers, klanten of relaties, waarin het écht ergens over mag gaan? Wil je met je team een leerproces op maat, waarin jullie je cultuur, je uitdaging, ofwel – de essentiële vraag –  ‘daadwerkelijk bij de kop pakken’? Ik ontwerp processen, waarin je op inspirerende wijze tot nieuwe inzichten komt en elkaar van een andere – uiterst boeiende – kant, leert kennen. Het proces wordt feilloos afgestemd op de behoefte van jouw stakeholders, maar met verrassende elementen die niemand had kunnen vermoeden erbij inbegrepen. Voor referenties, zie for whom.

“Suzanne heeft een gave. Zij kan topmanagers in aanraking brengen met hun spiritualiteit, zonder dat ze gaan zweven.”

Mart Pfeiffer – Directievoorzitter Rabobank Regio Schiphol