Podcast

#2 Coen Boogaart – Wat is een gezonde balans tussen vertrouwen en verantwoording?

18 februari 2021 • By
Coen Boogaart Suzanne Leclaire

#2 Coen Boogaart – ‘Wat is een gezonde balans tussen vertrouwen en verantwoording?’

Elk nieuw inzicht begint bij het willen ontdekken. En dat deed Coen Boogaart – voorzitter van de Raad van Bestuur EY – in Ask it Forward #2. Aan de hand van de vraag van Petri Hofsté én Bach Concert in C minor, ontdekt hij samen met Suzanne Leclaire dat de kern van vertrouwen in de accountantssector teruggrijpt op het gevoel dat hoorde bij de optredens die hij met zijn vader als kind gaf. “Gaat het om het creëren van meer compliance of zouden we ervoor moeten zorgen dat we elkaar meer kunnen vertrouwen?” is de vraag die opkomt.

 

Shownotes

Luister hier naar Coen Boogaart in jouw favoriete podcast app: