Nieuws

Opening serie Ask it Forward met Petri Hofsté – 8 sept. 2020

3 september 2020 • By

Opening Ask it Forward #1 Suzanne Leclaire > Petri Hofste

In september startte de serie Ask it Forward met de meest invloedrijke commissaris van Nederland: Petri Hofsté. In Ask it Forward – een serie die ik begonnen ben vanuit The Curiosophy Collective – verbind ik gezaghebbers uit alle mogelijke sectoren en achtergronden door hen te vragen een vraag door te geven aan een heel andere impactvolle leider in de serie. We openden de podcast serie met een webinar, waarin Petri Hofste op curiosophisch onderzoek uitging aan de hand van mijn eigen vraag: ‘Wat maakt de leider?’ Bekijk deze terugblik in deze drie-minuten-video hieronder. Wil je de hele aflevering via podcast luisteren? Dan kun je dat hier doen.